Maak jouw pas-afspraak

Voor je een pasafspraak maakt lees even deze informatie.

Wil je graag een afspraak maken om collectie stukken te komen passen en kiezen? Stuur ons een mailtje met je gegevens en geef aan welke dag en uur je wenst.

Onze OUTLET is alleen open op vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u , laatste afspraak is 17u. En op zondag van 13u tot 17u, laatste afspraak 16u.

Opgelet! Gesloten op feestdagen. 9 april is de outlet gesloten. 
Extra sluitingsdagen: 21, 22, en 23 juli 2023

Passen kan alleen na een door ons bevestigde pasafspraak aanvraag, die je gaat ontvangen ten laatste op de eerste werkdag na je aanvraag.

Een afspraak boeken voor heden (vandaag) doet u best eerst telefonisch zodat we u meteen een mogelijk uur kunnen melden, zodat u de afspraakaanvraag meteen correct kan invullen. Wij zijn er vanaf 10u.


Passen en kopen in de Outlet.

Om geen foute verwachtingen te hebben geven we u hierbij een iets gedetailleerde informatie hoe een afspraak in de Outlet verloopt.

Wanneer ga je niet naar de outlet?

  • Je hebt een budget van meer dan 1.500€ voor een bruidsjurk of meer dan 600€ voor een feestjurk. 
  • Je bent gaan surfen op onze site winkel Hasselt en Aarselaar en je valt op modellen en stijlen die daar nu op staan. 
  •  In alle bovenstaande gevallen ga je beter naar onze andere shops. Hasselt en Antwerpen.
  • Ook onze outlet is geen paswinkel om te funshoppen met vriendinnen. Wij denken dat iedereen hiervoor wel begrip heeft en we zulke pasafspraken niet kunnen toelaten.

Wanneer ga je zeker naar de outlet?

  • Je hebt een kleiner budget en je wilt toch een mooie jurk met service voor retouches en afhandeling.
  • Je favoriete jurk komt uit een vorige collectie en deze jurk is er nog in je maat.
  • Je wil een 2de jurk aan een super prijs. Bv een korte voor het dansfeest.

Naar de Outlet kom je om een koopje te doen en prachtige kleding van vorige collecties te kopen. Wel dezelfde kwaliteit en zelfde ontwerpers als onze actuele collecties.

Je ontvangt op de meeste modellen een vrij grote korting en daardoor moet de afhandeling dan ook iets compacter met minder tijd. U zal hiervoor zeker begrip hebben gezien de super prijzen.

Zo ontvang je op de meeste jurken (zowel Bruid als Cocktail) een korting van 40%, verhoogd met een extra korting van 10% bij een aankoop bij de eerste pasbeurt. Dus je korting is normaler wijze 50%. Zorg er daarom voor dat als je wenst dat iemand zeker bij je keuze er bij zou zijn, dat die persoon er meteen aanwezig is, want zo profiteer je van maximale kortingen.

Dit maakt voor je een groot verschil: bv een trouwjurk van bv 2.200€ - basiskorting outlet van 40% = korting van 880€ = outlet prijs 1.320€

Maar kies je meteen dan is er een extra voordeel van 220€ en kost je jurk nog maar 1.100€

Zelfde voor een feestjurk van bv 650€ - 40% = 260€ = outlet prijs 390€ Maar kiest je meteen dan extra 65€ en kost je jurk nog 325€

De moeite om je afspraak goed voor te bereiden.

Je kan niet zelf modellen uit de rekken halen en aandoen.  Ook in onze Outlet helpen onze medewerkers je ook bij het selecteren van de modellen en het passen, net zoals in onze andere shops.

Je kan een 6 modellen passen. Denk dus vooraf reeds goed na over de stijl van modellen die je graag ziet zodat je pre-selectie vlot verloopt.

Je kiest modellen en maten die in voorraad zijn. Je kan in de Outlet geen modellen bestellen!

Een klein gedeelte van onze Outlet modellen (bv +/- 260 van de 1.000 bruidsjurken) kan je zien op onze Outlet-site, zodat je al een idee hebt.

Modellen en maten op de site zijn indicatief, maar kunnen mogelijk op het moment van uw bezoek niet meer voorradig zijn.

Soms zijn er in de Outlet ook heel recente modellen, omdat bv de stof van een actueel model snel uitgeput is geraakt, en op deze modellen krijg je dan bv een basiskorting van 30% . Maar er zijn ook PROMO modellen in de bruid collectie met een basiskorting van 60%.


Bruidsjurken

Die zijn er vanaf  +/- 600€ tot 1.250€ (nieuwwaarde 1.200€ tot 2.500€ en soms ook enkele topjurken in de prijsklasse boven 3.000€, originele prijs)
De maten die het meest aanwezig zijn : 38, 40 en 42 maar ook nog een ruim aanbod in maten 44, iets minder 46 en 48.
Heb je een maat 36 (hiervoor kies je bv een maat 38 die je laat verkleinen) Maat 50 en groter zijn bijna niet aanwezig in de Outlet , hiervoor ga best naar onze gewone shops in Hasselt of Aartselaar (Antwerpen en kiest op maat)


Feestjurken

De meeste feestjurken zijn er vanaf  +/- 200€ tot 500€ (nieuwwaarde 400€ tot 1.000€)
De maten die het meest aanwezig zijn : 36, 38, 40 en 42 maar ook nog een ruim aanbod in maten 44 en 46 iets minder 48 en beperkt maat 50


Bruidegom en Heren kostuums

In onze LINX-OUTLET ga je de restanten van meest prachtige collectie van CLEOFI FINATI , ARCHETIPO vinden. Dit zijn kostuums afhankelijk van de gekozen accessoires (met hemd, gilet, das) van +/-600€ tot 1.250€ (nieuwwaarde 1.200€ tot 2.500€).
Gewone kostuums (LAGERFELD, VAN GILS) van 200 tot 400€ (nieuwwaarde 400€ tot 800€)
De maten die het meest aanwezig zijn : 46, 48, 50, 52 en 54 maar ook nog een ruim aanbod in maten 56 en 58 en beperkt maat 44 en 60.


Wie vraag ik mee ? Budget ?

Beperk het aantal personen dat je meevraagt. Beperk dit best tot max 2 personen. Tijdens Corona gelden de Corona regels.
Hoe meer personen, hoe meer ideeën en voorkeuren, die dikwijls haaks staan op jouw eigen stijl en je verwarren.
Als iemand mee beslist over het budget, bespreek dit dan best vooraf, zo pas je alleen jurken passend binnen je budget.

En zorg zeker dat de persoon die mee je keuze bepaald, er zeker bij is, zodat je geen 2de pas moet boeken, en je maximale korting verliest.

Waar parkeer ik best mijn wagen ?

Parkeren kan vlak voor de deur op onze privaat parking.


Retouches SERVICES?

Uiteraard kan je net als in onze gewone shops je retouches door onze naaisters laten uitvoeren en dit aan dezelfde prijs- en betalingsvoorwaarden als bij een nieuwe jurk.

Het retouchebedrag hangt natuurlijk af van de gewenste specifieke aanpassingen. Gewone retouches (geen maatwerk of aanpassingen aan modellen ) kan je best budgetteren aan 10% tot 15% van de nieuwwaarde van je gekozen jurk. Als je de retouches op een later moment dan je aanschaf (bv 2 maanden voor de datum) wil laten opmeten, kan dat in de Outlet elke vrijdag tussen 10u en 17u na het maken van een afspraak.

Uurtarief van de naaisters is 52€ inclusief BTW.

U mag natuurlijk uw retouches ook zelf of door een eigen naaister laten uitvoeren.


Hoe regel ik mijn aankoop?

Je betaalt bij je aankoop het volledige bedrag van je aankoop en je krijgt je kleding meteen mee (behalve als je meteen de retouches laat opmeten)

Zorg voor voldoende contant, of dat je bancontact-limiet niet te laag is.
Wij aanvaarden geen kredietkaarten.


Voor onze Nederlandse klanten
opgelet uw pin-pas is mogelijk in het buitenland beveiligd op maximaal 500€ pinnen. Zorg dan wel voor cash.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x