Over ons

Over ons

Linx Luxury Outlet Store Genk: topkwaliteit aan outletprijzen

Heeft u een kleiner budget, maar je wil toch een leuke jurk of een mooi kostuum dan is onze Outlet voor u de oplossing.

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Bent u op zoek naar een kwalitatieve cocktailjurk tegen een lagere prijs uit een vorige collectie? Of lijkt de zoektocht naar een betaalbaar herenkostuum, communiejurkje of kleedje voor een bruidskindje eindeloos? Wij combineren unieke kwaliteit en uitstekende service met de strafste prijzen. Spring eens binnen in de Linx Luxury Outlet Store in Genk en geniet van de meest modieuze en tijdloze stukken uit vorige collecties, bovenop een uitgebreide keuze aan schoenen, handtassen en juwelen.

Wacht dus niet tot de solden om u te kleden in luxe, maar ontdek betaalbare luxe in onze luxury outlet store. Onze outlet is open op vrijdag, zaterdag en zondagnamiddag.

Om u beter te kunnen helpen vragen we om voor bruid en bruidgom pasbeurten steeds een afspraak te maken.

U vindt ons langs de Hasseltweg 308 in Genk. De winkel is vlot bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. De autosnelwegen E313 en E314 liggen vlakbij. Vanuit Hasselt en Genk neemt u de N75. Vanuit Zonhoven bereikt u ons via de N74. Komt u uit Maastricht, dan neemt u de N77. Vanuit Bree bereikt u Genk via de N76. Woont u in Beringen, dan neemt u eerst de N72 en vervolgens de N74. Parkeren kan op onze priv├ęparking.

 

Tot binnenkort!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x